lauantai 21. tammikuuta 2012

Sea Of Faces





Noniin asiaa, pääsin taas vaihteeks kirjottelemaan.


Nyt on jo kaikki parempaan suuntaan menossa. Aika kirurgille ja kuvattavaks varattu ja pian pääsen taas (ehkä) nauttimaan kivuttomasta elämästä. Torstaina pääsin taas palaamaan takas kouluun ja eilen olin jo kirkkonummella. Normaaliin elämään paluu on hienoa. Tosin keskiviikkona poistin facebookin ja mun tilaama Harry Potter ja salaisuuksien kammio tuli postissa, joten oisin voinu jäähä kotiin vielä päiväks lukemaan. 

Eilen oli mahti päivä, koulun jälkeen mentiin suoraan kirkkonummelle ja mäkkiin tekemään taidetta. Askartelin siis mukista, pillistä, ja paperista laivan.. Sieltä sitten käveltiin Lyanille jossa pääsin taas pitkästä aikaa pelaamaan Dominionia!! Ps. Sain myöhäsenä synttärilahjana kutlessin neljä levyä ( muistitikulla) kiitos <3

Tänään sitä pitäs leipoa kakkuja, lukea yhon kokeeseen, siivota ja suunnitella kesää. Nyt on kesän leireille ilmottauduttu isostelemaan, toiveena padasjoki ja ristiina, Sekä nýt on myös ilmottauduttu isko-leirille vivamoon. Ihan hauska kevät/ kesä tiedossa ! Tosin kiirettä pukkaa kun yhteishaku, TET- viikko sekä koulujen avoimien ovien päivät lähestyy. Noh, päivä kerrallaan, vai miten se meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti